29.91 zł
M±ka
Migdałowa 500g
Opis produktu
M±ka migdałowa powstała w 100% w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych migdałów. Posiada charakterystyczny migdałowy smak i jest bardzo syc±ca. Jest to produkt bezpieczny dla osób będ±cych na diecie bezglutenowej.
M±ka migdałowa zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, dzięki czemu może pomóc w obniżeniu poziomu “złego” cholesterolu. Niektórzy twierdz±, że dodawanie tego produktu do potraw może zmniejszyć ryzyko wyst±pienia chorób serca o 30%.
Informacje dotycz±ce wła¶ciwo¶ci oraz działania oferowanego produktu zostały przygotowane na podstawie materiałów ogólnodostępnych.
Skład
M±ka migdałowa powstała w 100% w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych migdałów.
Stosowanie
M±ka migdałowa jest idealna do zagęszczania zup i sosów. Polecana także jako alternatywa dla tradycyjnej m±ki pszennej, do wypieku ciast i pieczywa.
W każdym przepisie można ¶miało zamienić ¼ tradycyjnej m±ki na m±kę migdałow±.
Produkt ¶wietnie sprawdzi się jako składnik ciastek, omletów, tart i mokrych ciast (np. brownie)
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowo¶ciach i promocjach
Zapisuj±c się na subskrybcję newslettera ¶wiadczam, że zapoznałem się z Regulaminem oraz z Polityk± Prywatno¶ci i akceptuję ich warunki.