9.90 zł
Płatki jaglane to produkt zbożowy, nie zawierający glutenu. Mogą je jeść osoby chorujące na celiakię i osoby, które z różnych innych powodów wyeliminowały gluten ze swojej diety. Są pozyskiwane z rozdrobnionych ziaren prosa. To wartościowe źródło witamin z grupy B, witaminy E oraz potasu, krzemu, żelaza, magnezu, cynku, wapnia, kwasu krzemowego i lecytyny.
Płatki jaglane nie posiadają wyraźnego smaku, ale charakteryzują się chrupką strukturą. Nadają się do jedzenia z mlekiem, jogurtem czy ulubionymi owocami.
Płatki jaglane są otrzymywane z gniecionych ziaren prosa. Nie posiadają wyraźnego smaku. Mają chrupką strukturę i nadają się do jedzenia z mlekiem, jogurtem owocami. Mogą stanowić urozmaicenie codziennej diety.
Składniki: płatki jaglane
"Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej
(8 400 kJ/2 000 kcal)".
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające: gluten, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne.
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach
Zapisując się na subskrybcję newslettera świadczam, że zapoznałem się z Regulaminem oraz z Polityką Prywatności i akceptuję ich warunki.